ro en

Termene și Condiții

Continutul site-ului

Informațiile publicate pe site sunt informații de interes general despre PRO INVEST, produsele comercializate de acesta, cât și alte informații considerate de PRO INVEST ca fiind de interes pentru utilizatori.

Informațiile sunt puse la dispoziția utilizatorilor de regulă, în mod gratuit. PRO INVEST își rezervă dreptul de a implementa anumite servicii pe site ce vor fi oferite contra cost utilizatorilor.

PRO INVEST este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra site-ului, respectiv asupra designului și conținurului acestuia precum și asupra tuturor mărcilor înregistrate în numele nostrum și publicate pe site.

Utilizatorul are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuală ale PRO INVEST, prevazute de legislația în vigoare.

Utilizarea site-ului

Utilizatorul se obligă să acceseze și sa utilizeze site-ul în scopuri și prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuzivă.

Limitarea răspunderii S.C PRO INVEST S.R.L

 În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul telefonic/e-mail în cel mai scurt timp, despre eroarea apărută, dacă produsul nu s-a livrat încă.

 Prețurile produselor de pe acest site sunt informative și pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile prezentate pe site sunt valabile în perioada de timp menționată. În cazul în care nu se menționează o perioadă de timp, acestea sunt valabile în limitele stocurilor disponibile. Prețurile afișate pe site nu sunt identice cu cele din rețeaua magazinelor partenere, a depozitelor sau a distribuitorilor, astfel că pot apărea diferențe între prețul produsului afișat pe site și cel afișat în magazinele clienților noștri.

De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor design-ului fără notificare prealabilă de către producători.

PRO INVEST își rezervă dreptul de a complete și modifica orice informație de pe site.

Orice problemă cauzată de produsele prezentate pe site se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator.

 Modalitățile de plată pentru finalizarea unei comenzi online sunt : numerar la livrare și online cu card bancar. În cazul în care optați pentru plata online cu card bancar, vă informăm că înregistrarea plății nu garantează confirmarea și livrarea comenzii. În cazul în care comanda nu este confirmată, (termenul pentru procesarea comenzii este de 48h) suma de bani plătita va fi restituită în contul dumneavoastră în cel mai scurt timp. 

Accesarea site-ului - implică acceptul dumneavoastră ca datele personale să fie păstrate și prelucrate de compania PRO INVEST. Scopurile prelucrării acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promoțiile companiei sau despre orice alte promoții sau activități desfășurate de PRO INVEST prin orice mijloace de comunicare (poștă, e-mail, telefon, SMS, etc.). S.C PRO INVEST S.R.L este unicul deținător al informațiilor colectate de pe acest site. PRO INVEST se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți prin vânzare, dezvăluire parțială, sau închiriere. Singurele excepții de la această regulă o constituie operatorul de marketing care efectuează diverse acțiuni specifice agreate în baza unui document de tip NDA (Non-Disclosure Agreement) și a unui contract, ambele validate de către Departamentul Juridic, precum și instituțiile financiare implicate în furnizarea serviciului de aplicare pentru obținere unei soluții de finanțare.

Colectarea datelor - se face prin diverse modalități și instrumente specifice precum: soft profesional de urmărire a traficului, aplicația de gestiune a newsletter-ului, prin salvarea în baze de date a diversele formulare de contact disponibile pe site care sunt completate de către utilizatori, prin chestionare online, etc.

Acces restrictionat și (dez)abonare - există zone în site care necesită înregistrare (vezi înregistrare) sau abonare (vezi newsletter). În cazul newsletterului, fiecare ediție/alertă conține și modalitatea de dezabonare; odată accesată această opțiune, dezabonarea se aplică imediat, nefiind necesare alte confirmări din partea utilizatorilor. În funcție de tipul de înregistrare (creare cont site, abonare newsletter, aplicație formular online de comandă), utilizatorului îi pot fi solicitate date precum: nume, prenume, email, adresă, CNP, companie etc. Aceste date sunt folosite pentru identificare, validarea sau completarea contului de abonat, pentru evaluarea datelor înscrise în formularul online de comandă.