MICHELIN CROSSCLIMATE+ Leave a comment

 

Nivel ridicat de performanță și siguranță, indiferent de condițiile meteo

MICHELIN CrossClimate+ combină cele mai bune tehnologii ale anvelopelor de vară și de iarnă și oferă siguranță ridicată de la primul, la ultimul kilometru, având totodată și nivel foarte ridicat de longevitate. Michelin CrossClimate+ are performanțe excelente de frânare pe carosabil uscat, dar și pe carosabil umed și totodată oferă tracțiune excelentă pe zăpadă.

Tracțiunea unei anvelope noi MICHELIN CrossClimate+ pe zăpadă este similară celei a anvelopelor all-season premium*. Tracțiunea pe zăpadă a unei anvelope rulate, în stadiu intermediar*, este similară cu cea a anvelopelor all-season premium. De la primul până la ultimul kilometru, performanțele sale se schimbă foarte puțin, în timp ce performanțele anvelopelor concurente scad semnificativ.

Performanțele anvelopei, atât pe timp de vară, cât și în condiții de iarnă, este asigurată de:

michelin crossclimate

UN COMPUS INOVATOR LA BANDA DE RULARE

Flexibilitatea compusului de la banda de rulare asigură aderență maximă, indiferent de temperatură.

crossclimateplus

UN PROFIL UNIC PENTRU MOBILITATE SPORITĂ PE ZĂPADĂ

Profilul în formă de V maximizează efectul de șenilă pe zăpadă, pe toată durata de viață a anvelopei. Acest profil contribuie și la îmbunătățirea duratei de viață a anvelopei: CrossClimate+ durează mai mult decât Energy Saver+, anvelopa de referință pe piața anvelopelor de vară. Aceasta înseamnă cu 25% mai mult decât media anvelopelor all-season premium*. În plus, MICHELIN CrossClimate+ este prevăzută cu blocuri de profil rigide și teșite, care oferă siguranță optimă pe suprafețe uscate. Designul rigid și blocurile de profil teșite îmbunătățesc semnificativ frânarea pe suprafețe uscate.

crossclimateplus2

LAMELE DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ PENTRU SIGURANȚĂ ȘI MOBILITATE PE ORICE TIP DE VREME

CrossClimate+ dispune de lamele 3D adânci pentru mobilitate de durată pe zăpadă și de lamele auto-blocante pentru o frânare eficientă pe suprafețe uscate. În plus, atunci când anvelopa se uzează, în banda de rulare apar caneluri noi care mențin tracțiunea pe zăpadă, până la ultimul kilometru.

crossclimateplus3

*Teste realizate de TestWorld în iulie 2016 la solicitarea Michelin cu Volkswagen Golf 7 echipat cu 205 / 55R16, comparativ cu GOODYEAR Vector 4Seasons Gen-2 și PIRELLI Cinturato All Season.
* Uzată înseamnă o adâncime de profil de 1,6 mm, iar stadiu intermediar înseamnă o adâncime de profil de 4 mm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *