Ne dam cu sania sau montam anvelope de iarna? Leave a comment

Aderenta, manevrabilitatea, tractiunea si increderea generala fac diferenta atunci cand montati anvelope de iarna. Siguranta ta si a familiei poate depinde de ele.

Fara compromisuri

Anvelopele de iarna au atat un compus din cauciuc flexibil, cat si un design unic al benzii de rulare, realizat exclusiv pentru utilizare pe zapada, namol, gheata, la temperaturi scazute.

Soferii vor beneficia de o tractiune semnificativ crescuta in timpul acceleratiei, de distante mai scurte de franare si de o crestere vizibila a stabilitatii directionale la viteza.

Anvelopele de iarna sunt concepute fara compromisuri pentru un climat rece, astfel incat sa te poti bucura de o calatorie cat mai sigura.

Performante ale tractiunii integrale maximizate

Cele mai recente modele de astazi au sisteme de tractiune integrala cu o actiune mai rapida, mai precisa si mai sofisticatadecat oricand. Indiferent daca conduceti un Subaru, Ford, Hyundai sau Mitsubishi, sistemul AWD al vehicului tau reactioneaza cu precizie de milisecunda la situatii de tractiune redusa, asigurand siguranta ta si a familiei.

Deci, daca ai investit intr-un vehicul cu tractiune integrala, de ce nu iei in considerare maximizarea performantei cu un set de cauciucuri de iarna?

Singurul mod de a creste cantitatea de tratiune fizica intre vehicul si suprafata drumului este prin anvelope! Anvelopele adecvate pentru sezon ofera sistemului de tractiune integrala mai multa aderenta pentru a lucra, permitandu-i sa-si faca treaba cu eficacitate maxima.

Viata mai lunga a anvelopelor de vara

Este de la sine inteles, dar hei – merita mentionat. Trecerea la un set de anvelope de iarna va prelungi durata de viata a cauciucului pentru sezonul cald, in timp ce acesta se aseaza in garajul tau. Acest lucru te poate ajuta sa compensezi costul initial al anvelopelor de iarna. Multi soferi prefera sa isi monteze anvelopele de iarna pe un set de jante din otel si sa lase aliajele stralucitoare departe de sare si nisip.

Functionalitatea imbunatatita a sistemului de siguranta

Niciodata pana acum automobilele nu au lucrat atat de mult pentru a mentine soferii si familiile lor in siguranta. Astazi, sistemele avansate de control al stabilitatii, sistemele de control al franarii si chiar si caracteristicile de detectare a pericolelor, cum ar fi franarea automata inainte e coliziune, devin din ce in ce mai frecvente.

De retinut: franele antiblocare, distributia electronica a fortei de franare, asistenta la tractiune si sistemele de control al stabilitatii nu fac tractiune. Ele ajuta pur si simplu la maximizarea utilizarii tractiunii disponibile. Ofera acestor sisteme o aderenta fizica mai mare prin instalarea anvelopelor de iarna iar acestea vor functiona mai bine pentru a te tine in siguranta.

Ar putea fi Legea

In functie de conditiile climatice, calatoria pe un set de anvelope de iarna este obligatorie daca suprafata carosabilului este acoperita cu zapada.

PRO INVEST asigura o gama larga de anvelope, astfel incat sa le alegi pe cele mai potrivite autoturismului tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *