Sediu PRO INVEST

Iasi, Sos. Iasi – Tomesti, nr. 79

Tel/Fax: +40 232.257.525

office@proinvest.com.ro

Luni – Vineri: 8:30 – 17:30
Sambata, Duminica: inchis

Service auto Bucium

Iasi, Sos. Bucium, nr. 5

Tel/Fax: +40 232.241.733

comenzi@proinvest.com.ro

Luni – Vineri: 8:00-18:00
Sambata: 8:00 – 13:00; Duminica: inchis

Service auto Pacurari

Iasi, Str. Luca Arbore, nr. 34

Tel/Fax: +40 232.234.088

anvelope@proinvest.com.ro

Luni – Vineri: 8:00-18:00
Sambata: 8:00 – 13:00; Duminica: inchis

Misiunea noastra

De-a lungul anilor, PRO INVEST si-a castigat reputatia de partener de incredere datorita produselor de calitate si serviciilor profesionale furnizate. Intotdeauna, in centrul misiunii noastre au stat si vor sta: dezvoltarea gamei de produse precum si satisfacerea cerintelor si nevoilor clientilor nostri.

Orientarea catre client

PRO INVEST este orientat catre relatii personalizate si de durata. Profesionalismul nostru vis-a-vis de clienti se traduce prin: amabilitate, precizie si calitate.

Relatii de parteneriat flexibile si transparente

Fie ca este vorba de furnizori, clienti sau alti parteneri, valorile noastre dupa care ne ghidam in orice relatie sunt: incredere, corectitudine, transparenta si flexibilitate.

Dezvoltare continua

PRO INVEST este dedicat unei continue dezvoltari a produselor si serviciilor sale. Ne dorim sa fim pregatiti cu solutii viabile pentru toate problemele care apar in piata.

Servicii si produse PRO INVEST

Compania PRO INVEST realizeaza distributia produselor sale printr-o retea activa, la nivel national prin distribuitori, iar pentru zona Moldovei prin distributie directa.

Brandul Super Pro reuneste sub sloganul “Calitate pentru Super Profesionisti” o gama de produse cu o calitate superioara, destinate profesionistilor.

Suntem producatori si distribuitori de tuburi flexibile si cosuri de fum.

Din 1998 suntem importator si distribuitor autorizat de produse a unor branduri de renume precum Michelin sau Continental.

Fiecare produs pe care il prezentam clientilor nostri este atent analizat, verificat pentru a ne asigura ca rezultatul final este cel dorit de cei ce aleg PRO INVEST