Cine suntem?

De 24 de ani PRO INVEST vă stă alături cu o gama variată de produse și servicii, special create pentru clienții noștri. De mai bine de două decenii, evoluăm și creștem alături de voi. 

Toate schimbările companiei (includerea de noi divizii, crearea de branduri specifice, devoltarea gamei de produse etc.), au fost implementate țînând cont de un element extrem de important: nevoile și așteptările clienților noștri.

Mereu alături de clienții noștri

Sediu PRO INVEST

Adresă: Iași, Soș. Iași – Tomești, nr. 79

Tel/Fax: +40 232.257.525

Email: office@proinvest.com.ro

Luni – Vineri: 8:30 – 17:30
Sâmbătă, Duminică: închis

tomesti

Misiunea noastră

De-a lungul anilor, PRO INVEST și-a câștigat reputația de partener de încredere datorită produselor de calitate și serviciilor profesionale furnizate.

Întotdeauna, în centrul misiunii noastre au stat și vor sta: dezvoltarea gamei de produse precum și satisfacerea cerințelor și nevoilor clienților noștri.

Orientarea către client

PRO INVEST este orientat către relații personalizate și de durată. Profesionalismul nostru vis-a-vis de clienți se traduce prin: amabilitate, precizie și calitate.

 

Service auto Bucium

Service auto Bucium

Iași, Șoseaua Bucium, nr. 5. Telefon: +40 232.241.733

Service auto Păcurari

Service auto Păcurari

Iași, Str. Luca Arbore, Nr. 34 Telefon: +40 232.241.733

Produsele și serviciile noastre

Estanșanți
Abrazive
Tuburi flexibile
Adezivi
Agrement
Benzi adezive

Descoperă produsele noastre

Dezvoltare continuă

PRO INVEST este dedicat unei continue dezvoltări a produselor și serviciilor sale. Ne dorim să fim pregătiți cu soluții viabile pentru toate problemele care apar în piață.

PRO INVEST este partenerul de care ai nevoie. Serviciile și produsele noastre sunt atent create pentru fiecare client în parte. Contactează-ne pentru mai multe detalii.

Relații de parteneriat flexibile și transparente

Fie că este vorba de furnizori, clienți sau alți parteneri, valorile noastre după care ne ghidăm în orice relație sunt: încredere, corectitudine, transparență și flexibilitate.

Obiectivul nostru este să continuăm să ne adaptăm modelul de afaceri, inclusiv activitățile de zi cu zi, astfel încât, voi să puteți beneficia cât mai rapid de serviciile și produsele pe care le oferim. Pentru PRO INVEST, clientul este mereu pe primul loc.