Împreună scriem povestea celei de a treia Case Ronald McDonald

Împreună scriem povestea celei de a treia Case Ronald McDonald

PRO INVEST SRL susține proiectul Fundatiei pentru Copii Ronald Mcdonald: Ținem familiile împreună!, Proiectul constă în construcția unei case pentru părinții ai căror copii necesită internări de lungă durată la Spitalul Clinic de Urgență Sf. Maria.

Fundația pentru Copii Ronald McDonald a început construirea celei de-a treia Case Ronald McDonald din România, în curtea Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria”. Casa Ronald McDonald Iași va găzdui beneficiari din toată regiunea de Nord-Est a țării, familii ai căror copii au nevoie de tratamente și internări de lungă durată. Anual, la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” ajung peste 50.000 de copii, dintre care mai bine de 50% necesită spitalizare. Casa va fi inaugurată în primul trimestrul al anului viitor și este un proiect cu o valoare de 1,6 milioane de euro.

Casa Ronald McDonald de la Iași va avea 19 camere individuale cu baie proprie și o serie de spații comune ce oferă confortul unei case departe de casă: bucătărie, living, sală de mese, loc de joacă, spălătorie, sală pentru activități. Aici, părinții vor putea să se odihnească, să socializeze, să servească sau să pregătească o masă caldă și vor beneficia de sprijinul întregii echipe.

No Comments

Post A Comment